• U therras nga zemra te ZGJOHENI
  • Jetoni me mire
  • Mendoni pozitivisht

Miresevini ne faqen time Keshilla Psikologjike


 

Pershendetje lexuesit e mije te dashur! Shpresoj qe secili prej jush do te gjej nga dicka per boten shpirterore, personale, familjare, shoqerore dhe kombetare, ne mesin e shkrimeve te mija modeste, keshilla psikologjike. Miqesisht do ti pres nga ju te gjitha komentet dhe sygjerimet, qe per baze e kane konstruktivitetin dhe zhvillimin e me tutjeshem te kesaje faqe keshilluese.

Me respekt, Isa Thaci

Duhet klasifikuar mendimet dhe endrrimet tona qe e meritojn talljen dhe qe e meritojne respektin e admirimin e tyre. Kur e them kete, jam i bindur plotesisht se vertet duhet klasifikuar llojin e mendimeve dhe endrrimeve tona, te cilat duhet respektuar e te cilat nuk duhet respektuar, sepse mendojn e endrrojne edhe kriminelet per te […]

Nese nuk e njohim te kaluaren tone personale,familjare dhe kombetare, e ardhmja e jone eshte e pakjarte. Po nuk mesuam nga gabimet e se kaluares individuale, familjare dhe kombetare, do te na perseriten te njetat vuajtje, te njejtat tradheti e tragjedi ne mesin tone individual, familjar e kombetar. Kaluan mija vjeqar e ne nuk orvatemi […]